Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Keresztes Erika

 

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0744 311 084
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Csíkszereda és környéke


Keresztes Erika vagyok, Székelyföld egy kis és csodálatos völgyében, Balánbányán, a Nagyhagymás lábánál születtem, és Csíkszeredában élek boldog családommal.

Eredeti végzettségeim (egészségügyi asszisztens, gazdasági agrármérnök) mellett a sport mindig jelen volt az életemben: kilenc évig jégkorongoztam a helyi és az országos csapatot képviselve, AVIVA Módszer (hormonstimuláló torna) oktató és LYB (LoveYourBelly – hasizomfejlesztés,-és regenerálás) tréner vagyok.

Tapasztalatszerzés céljából ismerkedtem meg az AVIVA Módszerrel 2012 októberében, és rövid időn belül lényegesen éreztem a jótékony hatását, elsősorban, mint szült nő figyeltem fel a többszempontú regenerálódás jeleire, minden mellett még „bele is szerettem” a tornába, és ez segített meghozni azt a döntést, hogy oktatónak tanuljak és megosszam környezetemben másokkal is ennek a „különleges”  módszernek a titkait. 2013 februárjától oktatom az AVIVA Módszert Csíkszeredában és a környező városokban. Rögtön az elején eltökélt szándékom lett, hogy minél több, testi és lelki egészségével törődő nő és férfitársammal megismertessem ezt az öngyógyító torna-csomagot, mely azóta is magát bizonyítva áldásos hatású mindannyiunk számára. Ma már az oktatói tevékenységemet Csíkszeredára és közvetlen környékére korlátoztam.

2015 szeptemberében létrejött a romániai AVIVA Gymnastics Egyesület, melyben elöljáróként vállaltam, oktatótársaimmal (az alapító tagokkal) együtt, hogy itt, Erdélyben és egész Románia területén ismertté tesszük az AVIVA Módszert, annak hű elveit tanítva és méltányosan képviselve azt.

Nagyon örülök, hogy találkoztam az AVIVA Módszerrel, egy új életstílust és szemléletet adott. Ahhoz segített hozzá, hogy megértsem: megtudjuk magunkat gyógyítani és képesek vagyunk kordában tartani egészségünket. Ma már az AVIVA Módszer oktatása nagymértékben kitölti mindennapjaimat, örömmel érzékelem minden egyes nap a torna nyújtotta pozitív eredményeket és visszajelzéseket. Ez a sikerélmény megerősíti bennem a kezdeti célokat és segíti azt, hogy a munkám minden percét örömmel élvezzem. Ezek a tapasztalatok tesznek eltökéltté, hogy az AVIVA Módszert minél több embertársamhoz eljuttassam, hogy ki-ki a saját kezébe tudja venni élete alakulását.

AVIVA alaptanfolyamokkal, a Módszer egyéb elemeinek megtanulásával és a begyakorló órákkal kapcsolatban, kérem keressen a fenti elérhetőségeken.

 

Referenciák:
- Az AVIVA Módszerről a Friss FM rádióban
- Az AVIVA Módszer bemutatkozása Csíkszeredában

- Az AVIVA Módszerről a liget.ro-n

Facebook