Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Nagy Andrea

 

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0723 205 997
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.feelgoodsmart.com

Oktatás helyszíne: Sepsiszentgyörgy, Brassó és környéke

Nagy Andrea a nevem.

AVIVA Módszer oktató, táplálkozási és életmód tanácsadó, személyi coach vagyok. Szívügyem az egészségvonal, de képzettségem és tapasztalataim ennél sokkal szerteágazóbbak. Pályám kezdetén pszichopedagógia szakiránnyal foglalkoztam, majd lehetőségem nyílt kipróbálni magam egy nagy cégnél HR munkatárs minőségben. Örök nyitottságom, credóm, mely szerint az élethosszig tartó tanulás fontos, segítettek abban, hogy a megfelelő képzettségek birtokában elvállaljam az új kihívásokat.


Humánerőforrás menedzserként minden ágát-bogát megtapasztaltam ennek az érdekes területnek. Mivel az online kommunikáció már ekkor is kiemelten szerepelt a munkámban, később egy otthonról végezhető online HR koordinálást vállaltam el, melyet évekig végeztem. Sok-sok munka, mélyreható, átfogó tapasztalat és siker övezte ezt az időszakot, de sajnos a túlzásba vitt ülő-, és a mozgásszegény életmódnak az egészségem látta kárát. Főként, hogy kisgyerekkoromtól kezdve, korábbi életemet végig kísérte az aktív sportolás, annak minden formája, mint a csapatsportok, teremsportok, jazz balett, fitnesz irányok, és a tánc is. A mozgás mindig életem fontos része volt.

Egészségem olyannyira megsínylette a hibás életvitelt, hogy visszatérő rendszerességgel szorultam a legkülönbözőbb betegellátásokra. Az életmódváltás, a régi gyökerek megtalálása alapvető volt. Így kerültem kapcsolatba az AVIVA Módszerrel és a szakszerű étkezés területével. A napi programszerű mozgás, az AVIVA torna, és az egyénre szabott étrend követése idővel olyan lendületet, minőségi javulást, pozitív változásokat hoztak az életemben, hogy egyértelművé vált számomra, ezt mindenképp meg kell osztanom környezetemmel, hölgy- és férfitársaimmal.

Közreműködésemmel mára már sokan szép eredményeket értek, és érnek el, nap mint nap. Mivel számomra mások hozzásegítése az egészségesebb élethez, a jobb közérzethez erős motivációt jelentenek, így a megvalósított sikerek folyamatosan inspirálnak. Arra ösztönöznek, hogy közös munkánkat a legmagasabb szintű szakértelemmel végezzük, hogy cselekedjünk, újabb és újabb eredmények elérésére törekedjünk, úgy, hogy közben egyre jobban érezzük magunkat. Ezen értékek odaadó híve vagyok.

Az AVIVA Egyesületen belül az online felületeket kezelem, az AVIVA Módszer köteteit fordítom és bővítem, ugyanakkor élen járok, és aktívan részt veszek az országos ismertető és népszerűsítő kampányokban is.

AVIVA oktatóként Sepsiszentgyörgyön és Brassóban tevékenykedek. Étkezési- és életmód tanácsadásaim, személyi coaching és életvezetési szolgáltatásaim határoktól függetlenül igénybe vehetők online. Az online szolgáltatások eléréséhez minimális technikai feltételek szükségesek (Skype vagy Wiber, esetleg webkamera).


Az egészség mindenekelőtt! Ezzel a gondolattal zárom bemutatkozásom. Szánjunk időt és minőséget egészségünkkel kapcsolatos céljainkra, hogy ezek sikerülhessenek! Találjuk meg a hiteles szakértői forrásokat, támogatásokat!

 

Referenciák:
- Előadás az V. Születés Hete rendezvényen Sepsiszentgyörgyön

- Nőies nők, férfias férfiak. Az Aviva-módszerrel teljesedhetnek ki - Az AVIVA Módszerről és a sepsiszentgyörgyi oktatásról a Székely Hírmondóban

Facebook