Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Bartos Gyöngyvér

 

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0743 211 204
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Marosvásárhely és környéke

Bartos Gyöngyvér vagyok, testnevelő tanár, személyi edző, fitneszoktató, AVIVA Módszer oktató és Love Your Belly tréner.

 

Mióta az eszemet tudom a sport szerelmese vagyok, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy munkám során másokkal is megoszthatom a szenvedélyem, így segítve nekik megoldást nyújtani a problémáikra. A sport hosszú- és rövidtávon egyaránt szebbé teszi az életünket, ezért fontosnak tartom, hogy minél több emberrel megismertessem jótékony hatásait.

 

Saját gondjaim orvoslására tanultam meg az AVIVA Módszert. Miután a problémám néhány hónap alatt megszűnt, úgy döntöttem, hogy megtanulván oktatói szinten a módszert, másoknak is át szeretném adni. Hiszem azt, hogy odafigyeléssel, kiküszöbölve életmódbeli hibáinkat megakadályozhatjuk a betegségek kialakulását, megszüntethetjük a kiváltó okokat.

 

AVIVA alaptanfolyamokkal, a Módszer egyéb elemeinek megtanulásával és a begyakorló órákkal kapcsolatban, kérem keressen a fenti elérhetőségeken.

 

Referenciák:
- Az AVIVA Módszer bemutatkozása Marosvásárhelyen

- AVIVA torna a Marosvásárhelyi Rádióban 

 

Facebook