Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Csendőr Zsuzsánna

 

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0740 169 006
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Székelyudvarhely és környéke

Csendőr Zsuzsánna vagyok, Székelyudvarhelyen születtem és jelenleg is itt élek a családommal. Három gyönyörű fiam van és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy várjuk negyedik gyermekünk érkezését.

 

Végzettségemet tekintve vegyész és ökológus vagyok. Pályafutásomat a Csíkszeredai Környezetvédelemi Ügynökségnél kezdtem, majd tizenegy évet a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatalnál dolgoztam, mint környezetvédelmi tanácsadó. Csodálattal és mély tisztelettel vagyok a minket körülvevő természet gyönyörűsége és tökéletesen működő törvényei iránt. Különösen elbűvöl a növényvilág, hacsak tehetem a kertben tevékenykedem, a növények gondozásával töltött idő alatt lazítok és töltekezem.

 

Kislány koromtól rendkívül mozgékony és sportos életet éltem, sokféle sportágban tevékenykedtem, a kedvenceim a talajtorna, tenisz, úszás, lovaglás és síelés voltak. Évek óta szinte napi rendszerességgel kocogok és Tai Chi gyakorlatokat végzek.

 

Az AVIVA Módszerrel 2013-ban ismerkedtem meg, kiváló lehetőséget láttam benne az egészségem megőrzésére és nőiességem erősítésére. Már régóta kerestem azt a mozgásformát, ami kielégíti a mozgásigényemet, táncos-zenés, igazán nőnek való. Hamar beleszerettem az AVIVA táncba! Amellett, hogy magamon is tapasztaltam a pozitív hatásait, meglepett a Módszer hatékonysága. Erőteljes belső indíttatást éreztem arra, hogy hivatásszerűen oktassam és minél több nővel megismertessem ezt a nagyszerű lehetőséget.

 

Nekem is nagyon sok nőgyógyászati problémám volt, fiatal lánykoromtól kezdődően rengeteget jártam az orvosokhoz, csakhogy a sokféle gyógyszeres kezelés és a műtéti beavatkozások után is folyamatosan visszatértek a panaszaim. A fordulatot az életemben az hozta meg, amikor eljutottam addig a pontig, hogy változtatnom kell az életvitelemen, tennem kell magamért, és elkezdtem kipróbálni alternatív módszereket. Ez nem azért van így, mert az orvosi kezelések nem bizonyultak jónak vagy hatékonynak, sokkal inkább azért mert ameddig nem változtattam meg magamban azokat a körülményeket, amelyek betegségeim kialakulásához vezettek, nem lehetett tartós a gyógyulásom.  

 

A legnagyobb változás akkor következett be, amikor áttértem a vegetáriánus táplálkozásra – ennek több mint nyolc éve már, és azóta semmilyen nőgyógyászati panaszom nem volt – amin én magam is igencsak elcsodálkoztam. Azóta is igyekszem egyre jobban csiszolni és bővíteni az egészséges életmóddal és táplálkozással kapcsolatos tudásomat és tapasztalataimat. Azért is ragadott meg az AVIVA Módszer, mert egy nagyon összetett rendszer: nem csak kimondottan a mozdulatsorok végzéséből áll, hanem kiterjed a helyes testhasználatra, táplálkozásra, hatékony légzésre, sőt a gondolkodásmódunk alakítására is.

 

Bátorítani és bíztatni szeretnék minden nőt, hogy merjen felelősséget vállalni a saját egészségéért, betegségeiért és merje önnön kezébe venni sorsa alakítását. Ehhez a legnagyobb és legnehezebb lépés, hogy merjünk másként gondolkodni önmagunkról, kapcsolatainkról és a Világról. Az AVIVA Módszerben egy nagyszerű lehetőséget látok arra, hogy egyre jobban megismerjük testi-lelki működésünk összefüggéseit, ciklusait és megtanuljunk együttműködni ezekkel a belső hullámzásokkal. Ugyanakkor, megadja azt a biztos keretet és hormonális, testi szinten azt a támogatást, melynek segítségével elindulhatunk ezen a gyönyörű önismereti úton, hogy kiteljesedjünk nőiességünkben és emberségünkben, hogy megélhessük: NŐNEK LENNI JÓ!

AVIVA alaptanfolyamokkal, a Módszer egyéb elemeinek megtanulásával és a begyakorló órákkal kapcsolatban, kérem keressen a fenti elérhetőségeken.

Facebook