Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Kastal Hajnal

Kastal Hajnal  

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0747 799 253
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Gyergyószentmiklós és környéke

Kastal Hajnal a nevem. Gyergyószentmiklóson születtem, élek és dolgozom.

 

Tizenkét éves koromban eldöntöttem, hogy ügyvéd leszek. Első lépésben sikeresen elvégeztem a jogi egyetemet és 2006-ban megszereztem a jogász diplomám. Már csak néhány lépés választott el az „álomig”, amikor nőgyógyászati problémával szembesültem. Gyógyulásom érdekében egy időre kiléptem abból a környezetből, amelyben akkoriban dolgoztam, majd a teljes gyógyulást követően saját vállalkozást hoztam létre és jogászként cégügyintézéssel foglalkozom. A saját vállalkozás, a sok pozitív eredmény mellett, lassan bekebelezett és észre sem vettem, hogy a stresszes környezet, a helytelen táplálkozás, a helytelen testtartás és a fokozott elhízás az egészségem rovására ment.

 

2013-ban az újra felbukkanó nőgyógyászati problémák vezettek rá, hogy radikális változtatást kell eszközölnöm életemben. Ekkor találkoztam az AVIVA módszerrel és egy év gyakorlás, valamint életmód változtatás után meggyógyultam. Csodálatos felismeréseket indított el az AVIVA módszer az életemben, teljes testi és lelki megújulást, amely arra ösztönzött, hogy megtanuljam ezt a tornát és minél több nőtársamnak átadjam.

 

2015-ben lettem Gyergyószentmiklós hivatalos AVIVA oktatója. Ez az év egy új kezdet számomra, teli tanulással, segítőszándékkal, örömmel és tenni akarással, amelyben megerősítenek, és egyre jobban motiválnak az AVIVA torna gyakorlása által elért eredmények, sikertörténetek helyi, országos, vagy nagyvilági viszonylatban.

 

Az AVIVA módszer gyakorlása és oktatása arra ösztönzött, hogy folyamatosan fejlesszem tudásom és ebből az indításból, valamint saját célból is megtanultam a LoveYourBelly hasizomfejlesztő tornát és jelenleg ezt a módszert is oktatom Gyergyószentmiklóson.

 

2015 év végétől az AVIVA Gymnastics Egyesület tagja vagyok. Szándékom, hogy az egyesületben végzett tevékenységemmel csatlakozzak az egyesületet alapító oktatók csapatához, akiknek céljuk Románia egész területén megismertetni az AVIVA módszert és annak természetes öngyógyító jellegét.

 

Hiszem, hogy a test öngyógyító ereje által, megfelelő életmóddal és az AVIVA tornával sokat tehetünk gyógyulásunk, vagy akár női egészségünk fenntartása érdekében.

 

AVIVA alaptanfolyamokat havonta szervezek. A tanfolyamok időpontjáról érdeklődni lehet a megadott elérhetőségeken. Az AVIVA gyakorló órák heti rendszerességgel elérhetők az AVIVA alaptanfolyamot elvégzett személyek számára.

 

Facebook