Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Varga Krisztina Noémi

 

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0746 655 032
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Kolozsvár és környéke

Varga Kriszta a nevem.

 

Kolozsváron születtem, itt is élek. AVIVA torna oktató és pszichológus vagyok.


Ötödikes korom óta érdekel a környezetemben élő nők szülése, a menstruációjukkal kapcsolatos élményeik. Mindig érdekelt a termékenység és az, hogy egyes nőknek miért nem lehet gyermekük.

 

Huszonévesen biztos voltam benne, hogy lennie kell valamilyen módszernek, technikának, amivel segíthetek nőismerőseimnek: nem tudtam belenyugodni, ha azt hallottam, hogy egy nőt meddőnek címkéznek, hogy kiveszik a méhét, petefészkét, mert nincs más megoldás, vagy csak gyógyszerekkel lehet könnyű menstruációja. Szeretem a szelíd, természetes módszereket, ha a női szerveinkről van szó.

 

Rátaláltam az AVIVA tornára, és azóta elkötelezettje vagyok. Sok baba fogant reménytelennek tűnő helyzetből a torna segítségével, számtalan nőnek lett végre könnyű és természetes lefolyású a havi tisztulása. Hiszek a női szerveink természetes meggyógyításában.

 

AVIVA alaptanfolyamokkal, a Módszer egyéb elemeinek megtanulásával és a begyakorló órákkal kapcsolatban, kérem keressen a fenti elérhetőségeken.

 

Facebook