Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Kovács Ildikó Laura

 

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0743 084 318 /  (004) 0774 643 659
Facebook: https://www.facebook.com/avivanagyvarad
Skype: gimnasticaavivaoradea
Oktatás helyszíne: Nagyvárad, Arad, Temesvár

A nevem Kovács Ildikó Laura.


2009-ben szereztem gyógytornász diplomát a Nagyváradi Állami Egyetem Orvosi- és Gyógyszerészeti Karán, 2015-ben pedig Vizuális Művészetekből diplomáztam a Partiumi Keresztény Egyetemen.

 

A saját történetemen keresztül, a tapasztalataimat megosztva, szeretném érzékeltetni az AVIVA Módszernek – mely egy egyszerű, természetes, logikus és felbecsülhetetlen mozgásforma - a jótékony és kimagasló hatásait.

 

A húszas éveim közepéig rengeteg gyógyszert, főleg antibiotikumot szedtem, részben egy félrekezelt gyerekkori mandulagyulladás miatt. Emiatt legyengült az immunrendszerem és éveken át a különböző gyógyszeres kezelések ördögi körében keringtem, kevés eredménnyel. A menstruációmat is fájdalmasan éltem meg az elejétől fogva, abban a tudatban, hogy ez a természetes. Hat évvel ezelőtt cisztákat találtak a bal petefészkemen. Több nőgyógyászt is bejártam, de a műtéti beavatkozás és a fogamzásgátló szedésén kívül nem tudtak más megoldást javasolni. Fél évig szedtem fogamzásgátlót, ami nem oldotta meg a problémámat, ráadásul a mellékhatásait is elszenvedtem.

 

Ezeknek a kellemetlen élményeknek köszönhetően kezdtem el érdeklődni az alternatív gyógymódok iránt. Ekkor találtam rá az AVIVA Módszerre, Szilaghi Andrea Tímea, szatmárnémeti AVIVA Oktató személyében. A gyakorlatok szinte azonnal megszűntették a menstruációs fájdalmaimat, ami számomra teljesen új és felszabadító érzés volt. Majd pár hónapos gyakorlás után a cisztáim is felszívódtak teljesen, nyomtalanul. Mindezek után missziómnak tekintettem, hogy minél több nővel megosszam ezt az egyszerű és nagyszerű módszert.

 

2011-ben vettem részt Tóth Lívia AVIVA trénerképzésén, akitől egy teljesen új életszemléletet kaptam. Megértettem, hogy mennyire fontos a mozgás és az egészséges táplálkozás, ahhoz, hogy egészségesek maradjunk. Megértettem, hogy meg tudjuk gyógyítani saját magunkat, valamint tapasztaltam, hogy az AVIVA Módszer gyakorlatai rengeteg női energiát szabadítanak fel.

 

Mindig hálát és örömet érzek, amikor a gyakorló órák végén látom a hölgyek felszabadult, örömteli tekintetét. Jó érzés hallani a tanfolyamon résztvevő hölgyek pozitív visszajelzéseit, hol egy baba fogantatásáról, hol egy sikeresen gyógyuló cisztáról, miómáról.

Mindenkinek csak szeretettel tudom ajánlani az AVIVA Módszert.

 

AVIVA alaptanfolyamokkal, a Módszer egyéb elemeinek megtanulásával és a begyakorló órákkal kapcsolatban, kérem keressen a fenti elérhetőségeken.

 

 

Facebook