Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Biró Zsuzsa

Biro Zsuzsa  

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0758 856 120
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Régen és környéke

Biro Zsuzsának hívnak.

 

Csíkszeredában születtem és az érettségi megszerzéséig ott is laktam. Ezt követően Budapesten éltem hét évet, ahol csecsemő és gyermekápolónak tanultam és a Szent János Kórház újszülött osztályán dolgoztam. Két kislány anyukájaként Szászrégenben élek tíz éve.

 

A gyermeknevelési éveim alatt elvégeztem egy peri- és posztnatalis oktatói, egy személyi edzői és egy masszázs kurzust. Két évet egy nőgyógyász szakorvossal dolgoztam, most pedig egy családorvossal, külön programban babákat, gyerekeket oltunk és várandós kismamákat látunk el elméleti és gyakorlati tanácsokkal a várandósság elejétől, a baba gondozásán, szoptatásán át a szülés utáni felépülésig. A munkám a hobbimmá vált és heti két délután várandós tornát tornázok érdeklődő kismamákkal és a saját hormonegyensúlyom fenntartásáért avivázok.

 

Szükségét éreztem, hogy elsajátítsam a módszert mint oktató, hogy megoszthassam a körülöttem élőkkel is, mert rám nagyon jó hatással volt. Méginkább rendeződött a ciklusom és a kezdődő vizelettartási problémámat is sikerült megszüntetni az Aviva Módszer gyakorlásával.

Facebook