Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Balázs Edit

   

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0759 430 075
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype: balazs.edit2

Oktatás helyszíne: 

 

Az Aviva módszerhez vezető utamat egy mindig visszatérő gondolatnak köszönhetem, nagyon sokáig az járt a fejemben, hogy miért csak a testünk külső láncolatát, izmait dolgoztatjuk, formáljuk? Mi történik belül, hogyan lehet a belső izmokat is edzeni, formába hozni?

 

Elkezdtem kutakodni e témában, egész addig, amíg a barátnőm 2013 őszén felhívta a figyelmem az Aviva tornára, így novemberben már el is végeztem Tóth Líviánál az oktatóképzést, ami hatalmas élményt nyújtott és természetesen megerősítést kaptam abban, hogy a testünk egyensúlyban tartásához elengedhetetlen a belső munka. Valamint saját örömteli tapasztalat, hogy az addig nagyon rendszertelen ciklusom beállt majdnem óramű pontosságra, amit addig remélni sem mertem.

 

Végzettségem szerint pszichológus vagyok, valamint aerobik sportoktató és Bosu tréner, az Aviva tornával érzem kerek egésznek a munkásságom, mert így tudom az embertársaimat (nemcsak nőtársaimat) kerek egészben meglátni és lehetőséget adni a felismerésre, hogy nagyon sokat tudnak önmaguk tenni a saját testi és lelki fejlődésükért.

 

Számomra, Skype-on történő oktatással kezdődött az Aviva torna, ami szintén megerősítette a torna hatékonyságát és természetesen kimondhatatlan öröm, amikor integetnek az Aviva babák (babáim, kicsit az enyémek is) valamint beszámolnak a férfiak és a nők, azokról a változásokról, melyek előzőleg lehetetlenségnek tűntek.

 

Nagyon hálás vagyok az Aviva módszernek, mert nem csak testi változást hozott az életembe, hanem egy olyan szemléletmódot, amivel minél többet szeretnék megtudni önmagamról, az embertársaimról és együtt törekvéssel, szeretettel és alázattal úgy élni a mindennapokat, hogy az ösztönző legyen mindannyiunk számára.

Facebook