Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Kastal Hajnal

Kastal Hajnal  

Elérhetőségeim


Telefon: (004) 0747 799 253
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatás helyszíne: Gyergyószentmiklós és környéke

Az AVIVA Módszert 2014-ben ismertem meg saját nőgyógyászati probémáim miatt. Hamar megkedveltem és megtapasztalhattam az Aviva torna áldásos hatásait. Csodálatos felismeréseket indított el az életemben, teljes testi és lelki megújulást, amely arra ösztönzött, hogy minél több nőtársamnak átadjam.

2015-től vagyok az AVIVA Gymnastics Egyesület Kuratóriumának alaptagja, közvetlenül az egyesület létrejötte és az oktatói vizsgám megszerzése után. Ezért lehetőségem volt a kezdetektől részt venni az egyesületi munkában, segíteni azt a kezdeményezést, miszerint Romániában is ismert és elérhető legyen az AVIVA Módszer.


Eredeti foglalkozásom jogász. A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen szereztem meg diplomám 2007-ben. Jogászként saját vállalkozást hoztam létre és cégügyintézéssel foglalkoztam. A saját vállalkozás, a sok pozitív eredmény mellett, lassan bekebelezett és észre sem vettem, hogy a stresszes környezet, a helytelen táplálkozás, a helytelen testtartás és a fokozott elhízás az egészségem rovására ment.


Ekkor kezdett el érdekelni az alternatív gyógyítás és találkoztam az AVIVA Módszerrel. Az AVIVA Módszer gyakorlása és oktatása arra ösztönzött, hogy folyamatosan fejlesszem tudásom és ebből az indíttatásból, valamint saját célból is részt vettem egy masszőr képzésen, rendszeresen jógázom és megtanultam a LoveYourBelly hasizomfejlesztő- és regeneráló tornát, amelyet 2016-tól szintén oktatok Gyergyószentmiklóson.

 

2015 és 2018 között párhuzamosan végeztem a cégügyintézői és az AVIVA Módszer oktatói munkát, ezek mellett egy vállalkozói egyesület vezetésével foglalkoztam, valamint folyamatosan részt vettem az AVIVA Gymnastics egyesület munkájában.

Az elmúlt 3 évben közel 300 hölgy keresett meg különböző nőgyógyászati panaszokkal. Ezek a hölgyek mind egy-egy történet és kihívás volt a munkámban és tapasztalataik, sikerélményeik egy-egy meggyőződés az AVIVA Módszer hatékonyságáról. Ezért 2018 közepétől meghoztam azt a döntést miszerint csak az AVIVA Módszer terjesztésével és oktatásával foglalkozom. Jogászként, valamint vállalkozói múltammal igyekszem segíteni az AVIVA GYMNASTICS egyesület szervezeti működését, részt veszek az adminisztrációs munkában, események szervezésében. 

 

Az AVIVA Módszer oktatása ideje alatt tapasztaltam meg, hogy fontos és reális igény van az Aviva közösségek létrehozására, működtetésére. Itt a résztvevők nemcsak együtt tornáznak, hanem megosztják saját tapasztalataikat, motiválják egymást a rendszeres gyakorlásra, életmódváltásra. Ennek érdekében a rendszeres gyakorló órák mellett, Aviva táborokat, nyílt eseményeket, kirándulásokat, délutáni beszélgetéseket szervezek. Ezen tapasztalataim gyakorlatias oldalát szeretném megosztani a jövő oktatói generációval, és igény szerint segíteni Őket.

 

AVIVA alaptanfolyamokat havonta szervezek. A tanfolyamok időpontjáról érdeklődni lehet a megadott elérhetőségeken. Az AVIVA gyakorló órák heti rendszerességgel elérhetők az AVIVA alaptanfolyamot elvégzett személyek számára.

 

Facebook