Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

AVIVA Módszer

 

Önt menstruációs zavarok, a menstruáció hiánya (amenorrhoea) nyugtalanítják? Szeretne szabályos menstruációs ciklusokat, könnyű menstruációt, görcsnélküli menstruációt?

  

Hormonegyensúlytalanságokat tapasztal szervezetében, meddőség, peteérés hiánya a probléma? 

 

Szeretné hormonegyensúlyát természetesen visszaállítani?

 

Természetes módszereket keres policisztás petefészek, premenstruációs tünetek, ciszták, miómák, polipok esetén


A klimax tüneteinek enyhítése a cél? Hőhullámoktól, ingerlékenységtől, éjszakai izzadástól, krónikus fáradtságtól, egyéb változókorhoz kötődő tünetektől szenved? Szeretné csökkenteni a csontritkulás és egyéb változókorhoz kapcsolódó kórállapotok rizikófaktorait, saját hormonháztartásának élénkítésével, felserkentésével?


Fontos a jó közérzete, természetes nőiességének, férfiasságának megőrzése?

 

Megoldás Férfiaknak is, a prosztata egészségének megőrzésére, a vizelési zavarok megelőzésére. Segítség férfimeddőség, impotencia, merevedési zavarok esetén! 

 

Előzze meg és rendezze inkontinenciás állapotát. Hüvelysüllyedéssel, méhsüllyedéssel küzd? 

 

Segítse a peteérést tornával! Válassza az AVIVA kismamatornát! Regenerálódjon szülés után!

 

 

Tanulja meg az AVIVA Módszert még ma a bevezető 4 órás alaptanfolyamon, és gyakorolja saját egészségére! A tanfolyamon az „AVIVA MÓDSZER S.O.S. (NEM CSAK NŐKNEK) I. kötet” szerinti Egyszerű és Rövidített Módszer kerül bemutatásra. Keresse meg a közelében tevékenykedő hivatalos, szakképzett oktatót és jelentkezzen be a legközelebbi alaptanfolyamra! Az oktatónál tájékozódhat a további részek, mozgáselemek megtanulásának módjáról is.

 

Az AVIVA torna az alhas, a belső hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. A mozgás fokozza az adott terület vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervekhez”. Ez a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi, de visszahat a központi hormonális szabályozó, a hipofízis működésére is.

 

 

AVIVA Gabriella Steiner
AVIVA GABRIELLA STEINER

 

 

 

 

A módszer kitalálója és kifejlesztője, 28 év kutatómunka és gyakorlás során teljességgel megértette, hogy a külső és belső izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Egy olyan természetes hormonstimuláló módszert fejlesztett ki, mely bárki számára elérhető, kortól függetlenül. Bővebben AVIVA Gabriella Steiner

 

 

 

 

 

 

Tóth Lívia
LIVIA

 

 

 

 

 

Az AVIVA Módszer, Tóth Lívia lelkes és fáradhatatlan munkájának köszönhetően terjedt el világszerte és vált elérhetővé mindannyiunk számára. Bővebben Tóth Lívia

 

Facebook