Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Könyvvásárlás

konyv AVIVA

 

Metoda AVIVA 

AVIVA’S METHOD
S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI
Mișcare de stimulare hormonală în mod natural
Volumul I.

Kiadó: DTP Studio

Nyomda: Exodus Printery 
ISBN 978-606-8599-10-6
Oldalszám: 118

 

 

Mit tartalmaz az I. kötet?

 

Egyszerű Módszer, Rövidített Módszer, Pánikgyakorlat, Mindenhol és Mindenkor végezhető gyakorlatok – gyakorlatsorozatok Nőknek és Férfiaknak egyaránt. Az AVIVA torna az alhas, a belső hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. A mozgás fokozza az adott terület vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervekhez”. Ez a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi, de visszahat a központi hormonális szabályozó, a hipofízis működésére is.

 

 

konyv 2

 

 

 

Metoda AVIVA 

AVIVA’S METHOD
S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI
Mișcare de stimulare hormonală în mod natural
Volumul II.


Hamarosan megjelenik!

 

 

Mit tartalmaz a II.kötet?

 

Ovulációserkentő rész, Várandósok gyakorlatai, Szülés utáni gyakorlatok, Inkontinencia elleni torna, Férfiak gyakorlatai – gyakorlatsorozatok Nőknek és Férfiaknak egyaránt, ovuláció serkentésére, várandósoknak, szülés utáni regenerálódásra, inkontinencia enyhítésére, megszüntetésére, prosztata problémákra, potencia (impotencia) zavarok megoldására, férfitermékenység növelésére.

A könyvek megvásárolhatók az AVIVA oktatóknál, továbbá megrendelhetők az AVIVA Gymnastics Egyesület elérhetőségein: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Rendeljen most az online levélküldő segítségével. Kapcsolat

Facebook