Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Metoda AVIVA

 

Va preocupa dereglarea ciclului menstrual, lipsa menstruatiei (amenoreea)? Doriti sa aveti cicluri menstruale usoare, regulate, menstruatie fara dureri?

 

Constatati dezechilibre hormonale in organism, va confruntati cu infertilitate, anovulatie?

 

Doriti sa recapatati echilibrul hormonal in mod natural?

 

Cautati remedii naturale pentru Ovare Polihistice, simptome premenstruale, chisturi, fibroame, polipi uterini?

 

Doriti ameliorarea simptomelor menopauzei, sa scapati de bufeuri, iritabilitate, oboseala cronica, transpiratii nocturne, si de alte simptome legate de menopauza? Urmariti sa reduceti riscul osteoporozei si al altor stari cronice intervenite in urma instalarii menopauzei, prin reglarea, stimularea naturala a sistemului hormonal?

 

Va preocupa mentinerea starii de bine a organismului, a frumusetii feminine, masculine?

 

Solutii si pentru Barbati prin mentinerea sanatatii prostatei, prevenirea tulburarilor de urinare. Remediu in infertilitate masculina, tulburari de erectie, impotenta!

 

Aveti ca scop prevenirea ori rezolvarea incontinentei, suferiti de prolaps genital! 

 

Incercati elementele de stimulare ovariana, gimnastica AVIVA in timpul sarcinii sau metoda de recuperare de dupa nastere.

 

Invatati Metoda AVIVA inca de azi inscriindu-va la cursul de baza de 4 ore si practicati pentru beneficiile proprii! In cadrul cursului de baza vor fi prezentate Metoda Simpla si cea Prescurtata, conform volumului I al Metodei AVIVA, Metoda AVIVA AVIVA’S METHOD S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI. Pentru siguranta personala, asigurati-va ca trainerul AVIVA ales figureaza in lista instructorilor oficiali si inscrieti-va la cursul de baza! Contactand trainerul ales puteti sa va interesati si despre modul de invatare al celorlalte parti, elemente! Lista trainerilor AVIVA autorizati

 

Miscarea AVIVA produce efectul asteptat prin antrenarea muschilor externi si interni ai partii inferioare a abdomenului, prin miscarea muschilor perineali si fesieri. Antrenarea intensa a acestor muschi, intensifica circulatia sangelui in zona respectiva. Astfel ajung in organele-tinta mai multi hormoni, mai multe vitamine si alte substante vitale. Mecanismul descris conduce la functionarea optimizata a organelor genitale interne. Reflexiv se pot produce efecte pozitive si la nivelul glandei centrale, a hipofizei.

 

 

AVIVA Gabriella Steiner

AVIVA GABRIELLA STEINER

 

 

 

 

AVIVA Gabriella Steiner -inventatoarea si dezvoltatoarea metodei AVIVA- dupa 28 de ani de cercetare si exercitiu a realizat, ca starea hormonala a organismului poate fi modificata printr-un sistem complex de activitate musculara si a creat o forma de gimnastica hormonala, care poate fi accesibila tuturor, indiferent de varsta. Mai multe despre AVIVA Gabriella Steiner

 

 

 

 

 

 

Livia Toth

LIVIA

 

 

 

 

 

Metoda AVIVA  s-a raspandit in intreaga lume, datorita muncii statornice si entuziaste a Liviei Toth, devenind astfel accesibila in zilele noastre pentru noi toti. Mai multe despre viata si activitatea profesionala a Liviei Toth

 

Facebook

Link-uri partenere