Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Gimnastica pentru gravide

Scopul gimnasticii pentru gravide este temperarea durerilor musculare, cresterea flexibilitatii articulatiilor coloanei vertebrale si ale bazinului, consolidarea musculaturii pelvisului, marirea elasticitatii vaginului, prin controlul corespunzator al respiratiei. Iar prin acestea, o sarcina fara probleme si o nastere usoara.

 

In toate cazurile este necesar avizul medicului curant, anterior inceperii exersarii.

 

pregnant woman in green

 

In timpul sarcinii se modifica functionarea tuturor organelor, intervenind schimbari majore chiar si la nivelul celulelor. Organismul femeii gravide se transforma complet in timp scurt, in doar cateva luni. 

 

Din cauza cresterii burticii si a saniilor, coloana vertebrala se suprasolicita, curbele coloanei se modifica, si din cauza greutatii corporale crescute si articulatiile devin mai expuse. Pot aparea dureri de spate, de mijloc, afectiuni ale gleznelor. Circulatia sangvina functionand in conditii speciale, pot fi intalnite mai des umflarea picioarelor si mainilor. Gimnastica pentru gravide poate sa amelioreze cu succes aceste stari.

 

 

In cadrul gimnasticii pentru gravide, acordam un rol important tehnicilor speciale de relaxare, si celor de respiratie. Rolul exercitiilor este imbunatatirea circulatiei sangvine, mobilitatea coloanei vertebrale, intarirea muschilor pectorali, relaxarea si fortificarea soldurilor, stabilizarea echilibrului si coordonarii. Consolidarea si relaxarea organelor din adbomenul inferior, muschilor pelvieni, si perineali tot sunt obiective importante.  Efectele pozitive ale gimnasticii pentru gravide / Sarcina fara si cu practicarea gimnasticii AVIVA pentru gravide – Diferenta este considerabila.

 

Gimnastica pentru gravide se regaseste in volumul II al Metodei AVIVA, Metoda AVIVA AVIVA’S METHOD S.O.S. Achizitionarea literaturii AVIVA. Trainerii nostrii autorizati va ofera suport profesional permanent in insusirea si practicarea exercitiilor pentru gravide! Lista trainerilor AVIVA autorizati

    

Mai multe despre Gimnastica pentru gravide

 

 

Facebook

Link-uri partenere