Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

AVIVA Módszer oktatóképzés

OKTATNI SZERETNÉ AZ AVIVA MÓDSZERT? NÉZZE MEG AZ OKTATÓK LISTÁJÁN, HOGY TELEPÜLÉSÉN VAGY A KÖZELÉBEN VAN-E MÁR TRÉNER. AMENNYIBEN MEGFELEL A FELTÉTELEKNEK, JELENTKEZZEN MÉG MA az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Az AVIVA Gymnastics Egyesület kiemelt feladata, hogy  Románia teljes területét átfogva, elegendő számú oktatót képezzen, és biztosítsa ezek tevékenységét, ezáltal is támogatva a szakszerű népszerűsítést, illetve hogy összefogja, támogassa és rendszerbe helyezze az oktatók munkáját, a következetes, eredményorientált és hosszú távú, minőségi képzés elérése és fenntartása érdekében.

 

Elsősorban olyan településről fogadunk jelentkezőket, ahol nincs még oktató. Kivételt képeznek a nagyobb települések. Ezekben a városokban több oktató is tevékenykedhet egyidejűleg. Lényeges számunkra az oktatók közösségének összetartása, az együttműködés, ezért az oktatóképzésre jelentkezőknek javasoljuk, hogy vegyék fel a kapcsolatot a közelükben dolgozó AVIVA Módszer trénerekkel.

 

Az AVIVA Módszer oktatóképzésére való jelentkezés feltételei a következők:

 • Szakirányú végzettség: sportoktatói-, testnevelő tanári-, egészségügyi végzettség, vagy egyéb egészséggel, életmóddal kapcsolatos szakirány, biológiai-fiziológiai ismeretek, stb.;
 • Felkészültség, tapasztalatok a felnőttképzés, felnőttoktatás területén;
 • Az AVIVA Módszer 4 órás alaptanfolyamának elvégzése;
 • Ajánlólevél attól az AVIVA oktatótól, akinél a jelentkező személy az alaptanfolyamot elvégezte;
 • Az AVIVA Egyszerű Módszerének rendszeres gyakorlása 6 hónapon keresztül (saját egyéni tapasztalatok gyűjtése);
 • Rátermettség, megfelelő testtudat, kiváló kommunikációs és empátiás készség;
 • Jó egészségi állapot, fizikai állóképesség, terhelhetőség, a Módszer oktatása szempontjából ellenjavallt krónikus betegségek kizárása;
 • Orvos által igazolt alkalmasság a szakképzésen való részvételhez;
 • Együttműködésben kiváló-, jó csapatépítő- és szervezői képességek;
 • Etikus magatartás, kompetenciahatárok pontos ismerete és betartása;
 • Hitelesség (mivel az AVIVA Módszer fontos részét képezik az egészséges életmóddal kapcsolatos tudnivalók, az oktatóknak saját életükbe is be kell tudniuk építeni az általuk tanított alapelveket);
 • Kellő motiváltság az AVIVA Módszer megtanulására, és hiteles oktatására;
 • Legalább középszintű számítógép-kezelői ismeretek (szövegszerkesztői programok, e-mail és Internet használata, stb.)

 

oktatokepzes

 

A jelentkezési feltételek pdf formátumban letölthetők itt.

 

Az oktatóképzésre a jelentkezési lap kitöltésével lehet pályázni. Nyissa meg a jelentkezési lapot itt. Fontos! Technikai instrukciók a jelentkezési lap kitöltéséhez, mentéséhez, a kitöltött változat elküldéséhez: Kérjük, először is töltse le a dokumentumot, majd mentse el ezt a saját gépére. A gépről megnyitott dokumentumot begépeléssel töltse ki, dátumozza, teljes névvel írja alá (gépelt változatban), majd az irat végén található mentés gombra kattintva mentse el újra saját nevével. Bármilyen újabb módosítást alkalmaz a későbbiekben, újabb mentés szükséges a fent leírt módon. Kérjük, hogy küldje el az így kitöltött jelentkezési lapot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Kérjük, elküldés előtt ellenőrizze a jelentkezési lapot, győződjön meg arról, hogy a kitöltött változatot csatolta.

 

A legközelebbi tanfolyami időpontokról időben értesítjük azokat az érdeklődőket, akiknek jelentkezését a kuratórium pozitívan bírálta el. Hamarosan tanfolyami időpontok a honlapon is!

 

Minden pályázónak választ küldünk a megadott e-mail elérhetőségeken!

 

Köszönjük a jelentkezését és sok sikert kívánunk!
Az AVIVA Gymnastics Egyesület tagjai

Facebook