Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

AVIVA Gymnastics Egyesület

Az AVIVA Gymnastics Egyesület 2015 szeptemberében alakult. Az AVIVA MÓDSZER népszerűsítésére, terjesztésének segítésére jött létre, azzal a céllal, hogy a módszer, -mint természetes, a szervezet saját erejét hasznosító öngyógyító technika,- teljes egységének és hitelességének megőrzésével váljon ismertté a romániai felnőtt társadalomban.

További fontos célkitűzésünk, hogy az oktatóképző program keretében növeljük a Romániában tevékenykedő AVIVA trénerek számát, ezáltal is támogatva a szakszerű népszerűsítést, illetve hogy összefogjuk, támogassuk és rendszerbe helyezzük az oktatók munkáját, a következetes, eredményorientált és hosszú távú, minőségi képzés elérése és fenntartása érdekében.

Kiemelt feladataink közé tartozik a Módszer oktatásához és ismertetéséhez szükséges minőségi segédanyagok, online felületek, kiadványok közzététele, ezek között az alap-szakirodalom, az AVIVA Módszer I. és II. kötetének kiadása román nyelven, mely megkönnyíti az oktatói munkát és hasznos segédeszköz a speciális mozgásrészeket elsajátítók számára. Könyvvásárlás


Az AVIVA Gymnastics Egyesület tagjai mindannyian képzett és jogosult oktatói a módszernek.

Ők Románia területén, több különböző ponton tevékenykednek, így is elősegítve az egyesület összefogó munkáját. 

Bővebben az AVIVA Gymnastics Egyesület tagjairól: Keresztes Erika, Bartos Gyöngyvér, Nagy Andrea, Csendőr Zsuzsánna, Kastal Hajnal

 

 

Az AVIVA Gymnastics Egyesület számlaszáma: RO32 BTRL RONC RT03 0398 3501, Banca Transilvania.
Kérjük, adományait ezen a számlaszámon juttassa el az Egyesülethez.

Amennyiben adója 2%-val támogatni szeretné az AVIVA Gymnastics Egyesület tevékenységét, hozzájárulva ahhoz, hogy minél több embertársunkhoz eljusson az AVIVA Módszer, kérjük töltse ki az itt letölthető formanyomtatvány első oldalát, és aláírásával ellátva, küldje el postai úton az egyesület levelezési címére:
Mun. Miercurea Ciuc, Str. Carierei, Nr.19, Ap.2, Jud. Harghita, Cod postal: 530123

Köszönjük szíves támogatását!

Az AVIVA Gymnastics Egyesület elérhetősége: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hivatalos Facebook oldala: AVIVA Gymnastics Románia

Facebook