Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Andrea Nagy

portre honlap  

Date de contact


Telefon: (004) 0723 205 997 
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pagina web: www.feelgoodsmart.com/ro
Locul instruirii: Sfantu Gheorghe, Brasov si imprejurimi

Numele meu este Andrea Nagy.

 

Sunt membru fondator si marcant al Asociatiei AVIVA Gymnastics, membru al echipei de lansare a Metodei AVIVA in Romania. Literatura de baza a Metodei AVIVA, volumul I. am tradus si am revizuit, am extins in anul 2015, urmand sa creez pagina web a Asociatiei si celelalte platforme online, ale caror continuturi si designuri tot imi apartin. Valorificand cunostintele si abilitatile manageriale si de marketing, sustin pe deplin, inca de la inceputuri, asezarea functionarii asociatiei pe baze solide. Iar datorita activitatii de marketing consecvent, pe care desfasor in continuu, aceasta tehnica minunata devine din ce in ce mai populara.

 

Este o satisfactie si o bucurie faptul, ca dintre discipolii mei se candideaza la prima sesiune de formare a trainerilor autorizati din Romania.

 

Pasiunea mea este domeniul de sanatate, dar calificarile si experientele sunt mai vaste. Am absolvit facultatea cu specializarea in Psihopedagogie, si am lucrat o perioada in acest domeniu.

 

Tentata de noi provocari, am activat apoi intr-o companie multinationala, in calitate de manager de Resurse Umane. Am experimentat toate ramurile acestui domeniu interesant. Intrucat comunicarea online a jucat un rol important in viata mea profesionala, mai tarziu am acceptat o activitate de management si de coordonare de la distanta, pe care am prestat-o la domiciliu multi ani. Volum mare de munca, experienta multidisciplinara, vasta si profunda au caracterizat aceasta perioada, insa sedentarismul mi-a afectat serios sanatatea. Tinand cont ca de la cele mai fragede varste practicam sporturi variate (handbal, balet de jazz, fitness, dans), iar miscarea a fost intotdeauna o parte marcanta a vietii mele, regasirea radacinilor vechi au fost esentiale. Astfel am intrat in contact cu Metoda AVIVA, si cu domeniul nutritiei.

 

Imbunatatirea considerabila a calitatii vietii personale m-au facut sa transform aceste activitati in cele de baza si sa impartasesc benefiiciile lor si altor oameni. 

 

Intre timp m-am policalificat in domeniul sanatatii si lifestyle, devenind expert in nutritie, trainer in regenerarea musculaturii abdomenului drept (diastasis recti), specialist in recuperare de dupa nastere musculatura pelviana-core-abdominala-diafragmala, trainer in terapia de fitness a coloanei, cu competente in antrenamente fascia-prietenoase si in restabilirea modelului optim de miscare, cat am continuat studiile si pe parte de echilibrare hormonala noninvaziva, studiind problematica atat din punctul de vedere al echilibrarii hormonale a doamnelor, cat si a domnilor laolalta.

 

Astazi, cu sustinerea mea obtin rezultate frumoase tot mai multi, iar aceste reusite ma motiveaza profund. Abordarea holistica a reformarii modului de viata, programele mele profesionale de nutritie, miscare si lifestyle au adus multor clienti rezultate surprinzatoare. Corpul si psihicul uman functioneaza minunat daca ii sprijinim adecvat. Nivelul inalt de expertiza, actiunea continua permit obtinerea a noi si noi rezultate, astfel incat sa ne simtim tot mai bine pe termen lung – sunt valorile, fata de care m-am angajat.

 

Cele 29 bebe AVIVA, care s-au nascut sub atenta indrumare a mea, in mai putin de 3 ani de activitate, enumar printre cele mai frumoase rezultate profesionale.

 

Ca trainer AVIVA imi desfasor activitatea in Sfantu Gheorghe, Brasov si imprejurimi. Consilierile in nutritie, lifestyle si diversele programe de miscari  sunt disponibile si online,  fiind nevoie sa dispuneti de o dotare tehnica minima (Skype ori Wiber sau un alt program de telefonie prin Internet, camera web).

 

Simte-te si tu bine Smart! Nu-ti pierde timpul pretios, incepe! Inchei cu acest gand si cu incurajarea sa acordati timp, efort si competenta scopurilor legate de sanatate, pentru a face ca acestea sa devina realitate!

 

 

Facebook

Link-uri partenere