Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Zsuzsánna Csendőr

 

Date de contact


Telefon: (004) 0740 169 006
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Locul instruirii: Odorheiu Secuiesc si imprejurimi

Sunt Zsuzsánna Csendőr. M-am nascut in Odorheiu Secuiesc si traiesc aici cu familia. Sunt mama a trei baieti minunati si suntem in situatia norocoasa de a astepta cel de al patrulea copil.

 

In ceea ce priveste calificarea, sunt chimist, si ecologist. Cariera am inceput la Agentia pentru Protectia Mediului din judetul Harghita, urmand sa lucrez unsprezece ani la Primaria din Odorheiu Secuiesc, in calitate de consultant de mediu. Admir si respect profund frumusetea naturii care ne inconjoara, si legile ei, care functioneaza perfect. Ma fascineaza flora si fauna. Daca am posibilitatea lucrez in gradina, prin ingrijirea plantelor ma relaxez si imi incarc bateriile.

 

Inca de la o varsta frageda am fost o fetita mereu in miscare. Am practicat mai multe sporturi (gimnastica la sol, tenisul, inotul, calaritul si schiul). De ani de zile alerg aproape zilnic, si efectuez exercitii de Tai Chi.

 

Cu Metoda AVIVA m-am intalnit in anul 2013. Am vazut in ea o oportunitate excelenta de a-mi pastra sanatatea si de a-mi consolida feminitatea. De mult am cautat acea forma de exercitiu, care sa-mi satisfaca nevoile de miscare, sa fie ritmat si dansant, potrivit exact pentru femei. M-am indragostit repede de miscarea AVIVA! Pe langa faptul ca si pe propriul corp am observat efectele pozitive, m-a surprins eficacitatea gimnasticii. Am simtit o motivatie interna puternica sa invat  in mod profesional si sa familiarizez cat mai multe femei cu aceasta oportunitate minunata.

 

Personal am avut o multime de probleme ginecologice, incepand cu varsta adolescentei am fost nevoita sa ma prezint la controale medicale nenumarate, dar si dupa tratamente medicamentoase si interventii chirurgicale reveneau in permanenta starile cronice. Punctul de cotitura in viata mea a fost cand am ajuns la concluzia, ca este necesara schimbarea stilului de viata. Trebuia sa intreprind masuri pentru mine, si am inceput sa incerc metode alternative. Acest lucru nu s-a intamplat din cauza ca tratamentele medicale nu s-au dovedit a fi bune sau eficace. Pana cand nu am modificat in mine conditiile declansatoare, procesul de vindecare nu a fost eficient. Cea mai mare schimbare a avut loc atunci, cand am trecut la o dieta vegetariana acum opt ani. De atunci nu am mai avut nici o problema ginecologica, ceea ce m-a uimit chiar si pe mine. De atunci incerc sa-mi extind in continuare cunostintele si experientele mele legate de o viata si nutritie sanatoasa. Metoda AVIVA m-a atras si din motivul, ca este un sistem extrem de complex. Nu se compune doar din efectuarea seriilor de miscari, ci se extinde de la postura corecta a corpului, prin respiratie eficienta, si dieta, pana la modelarea gandirii.

 

As dori sa incurajez fiecare femeie sa indrazneasca sa isi asume responsabilitati pentru propria sanatate si propriile boli si sa aiba curajul sa-si ia in maini modelarea vietii. Pentru acest lucru, cel mai mare si cel mai greu pas este curajul de a indrazni, de a gandi altfel despre noi insine si relatiile noastre, despre lumea care ne inconjorara.

 

In Metoda AVIVA vad o oportunitate minunata de a insusi mult mai bine conexiunile fizicului cu psihicul, ciclurile vietii, de a invata sa rezonam in acord cu aceste fluctuatii interne. In acelasi timp ofera si acel cadru si suport la nivel fizic si hormonal cu ajutorul caruia putem sa pornim pe acest drum frumos de autocunoastere, de implinire a feminitatii, a umanitatii si unde putem sa retraim sentimentul: E BINE SA FII FEMEIE!

 

Pentru cursurile AVIVA, orele de exersare si insusirea altor elemente din Metoda in Odorheiu Secuiesc si imprejurimi, va rog sa ma cautati pentru a stabili o intalnire prealabila, pe datele de contact prezentate mai sus.

 

Facebook

Link-uri partenere