Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Despre noi

Asociatia AVIVA Gymnastics a fost infiintata cu scopul de a promova si de a facilita popularizarea Metodei AVIVA. Un alt obiectiv major al nostru este, ca in cadrul programelor de formare profesionala sa crestem numarul trainerilor AVIVA din Romania, sprijinind si in acest mod raspandirea Metodei. Cat sa si cuprindem intr-un cadru functional activitatea instructorilor, pentru ca procesul de predare catre practicanti sa pastreze cea mai inalta calitate in timp, dar si orientarea spre rezultate.

 

Printre indatoririle noastre se numara editarea publicatiilor, materialelor auxiliare, suporturilor online necesare instruirii si promovarii Metodei AVIVA, dintre acestea facand parte si literatura de baza, editia in limba romana a volumului I si II al Metodei AVIVA. Literatura de baza faciliteaza procesul de instruire al trainerilor AVIVA, si cu indrumarea stricta a instructorilor ofera un suport fundamental practicantilor. Achizitionarea literaturii AVIVA

 

Membrii Asociatiei AVIVA Gymnastics sunt cu totii traineri autorizati ai Metodei.

Ei isi desfasoara activitatea in diverse puncte ale Romaniei, facilitand si astfel munca de coordonare. 

Mai multe despre membrii Asociatiei AVIVA Gymnastics: Erika Keresztes, Gyöngyvér Bartos, Andrea Nagy, Zsuzsánna Csendőr, Hajnal Kastal

 

 

Contul curent al Asociatiei AVIVA Gymnastics Romania este: RO32 BTRL RONC RT03 0398 3501, Banca Transilvania.
Va rugam, sa trimiteti donatiile Asociatiei prin acest cont.

In cazul in care doriti sa sprijiniti activitatea Asociatiei AVIVA Gymnastics cu 2% din impozit, pentru a face posibila ca metoda sa ajunga la mai multi oameni, va rugam sa completati formularul descarcabil aici. Descarcati documentul pe device-ul dumneavoastra si ulterior deschideti-l din locatia unde l-ati descarcat. Completand, trebuie sa depuneti la Agentia Nationala de Administrare Fiscala competenta teritorial.
Va multumim pentru sprijinul acordat!
Contactati Asociatia AVIVA Gymnastics prin adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pagina oficiala de Facebook: AVIVA Gymnastics Romania

Facebook

Link-uri partenere