Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Formarea trainerilor AVIVA

DORITI SA DEVENITI TRAINER AVIVA? CONSULTATI DOCUMENTUL CONDITII DE INSCRIERE SI DACA VA INCADRATI IN CERINTE, TRIMITETI CANDIDATURA PRIN ADRESA DE E-MAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Un obiectiv major al Asociatiei AVIVA Gymnastics este ca in cadrul programelor de formare profesionala sa creasca numarul trainerilor AVIVA din Romania, sprijinind si in acest mod raspandirea Metodei. Dorim sa  cuprindem intr-un cadru functional activitatea instructorilor, pentru ca procesul de predare catre practicanti sa fie eficient si sa pastreze cea mai inalta calitate in timp. Mai multe despre Asociatia AVIVA Gymnastics.

Asteptam candidaturi in primul rand pentru localitatile, in care nu isi desfasoara activitate un alt trainer AVIVA. Exceptii sunt orasele mai mari, in care pot practica concomitent mai multi traineri. Coeziunea comunitatii instructorilor AVIVA este un principiu de baza al Asociatiei AVIVA Gymnastics. Va recomandam, ca in prealabil prezentarii candidaturii, sa luati legatura cu trainerii AVIVA din localitatile, zonele apropiate.


Conditiile de inscriere pentru cursul de formare profesionala trainer Metoda AVIVA sunt urmatoarele:
• Calificare profesionala: trainer de sport, intructor de educatie fizica, ori calificare in alte domenii legate de sport, miscare, sanatate, life coaching, cunostinte debiologie, fiziologie, etc.;
• Calificare profesionala si competente, experienta in educatia, formarea adultilor;
• Finalizarea cursului de baza al Metodei AVIVA;
• Scrisoare de recomandare, de la trainerul AVIVA, la care ati finalizat cursul de baza;
• Exersarea regulata in decurs de 6 luni a Metodei Simple (colectarea experientelor individuale);
• Indemanare, controlul adecvat al corpului, abilitati bune de comunicare, empatie;
• Stare buna de sanatate, fara boli cronice diagnosticate si care sunt contraindicate in predarea Metodei AVIVA; rezistenta si conditie fizica adecvate;
• Eligibilitate de participare la cursul de formare, atestata de medic;
• Aptitudini bune de colaborare, abilitati organizatorice si de lucru in echipa;
• Conduita etica, cunoasterea si respectarea limitelor de competenta;
• Autenticitate, credibilitate (avand in vedere, ca informatiile referitoare la un mod de viata sanatos sunt parti importante ale Metodei AVIVA, trainerii trebuie sa fie capabili sa integreze aceste principii in propriul stil de viata);
• Motivatie adecvata pentru invatarea si predarea la un nivel inalt de calitate a Metodei AVIVA;
• Minimum cunostinte medii de utilizare a calculatorului (buna utilizare a Internetului, a programelor MS Office si a altor programe de corespondenta, etc.)

 

oktatokepzes

 

Conditiile de inscriere in document pdf pot fi descarcate accesand acest buton. Conditii de inscriere


La cursul de formare traineri AVIVA se pot inscrie prin completarea si trimiterea Formularului de inscriereImportant! Va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati urmatoarele instructiuni tehnice de completare a Formularului de inscriere: Deschideti documentul atasat in format pdf si salvati pe calculatorul dumneavoastra. Deschideti din nou documentul salvat, direct de pe calculatorul dumneavoastra, completati cu atentie si salvati din nou, daca este necesar sub o alta denumire. Orice modificare ulterioara efectuata in document cere sa reluati procesul de salvare. 

 

Va rugam sa trimiteti formularul astfel completat pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va rugam, ca inainte de a trimite documentul, sa-l verificati, asigurati-va ca este versiunea finala.

Despre data urmatoarei sesiuni de formare vom informa in timp candidatii acceptati de curatoriu. In curand va vom comunica informatii despre data instruirilor si pe site!

Tuturor candidatilor vom raspunde prin adresele de e-mail comunicate!

Va multumim pentru candidatura dumneavoastra si va dorim mult succes!
Membrii Asociatiei AVIVA Gymnastics

Facebook

Link-uri partenere