Multilanguage

info@avivagymnastics.ro

Literatura

Literatura Metodei AVIVA (Volumul I. si II.) este material de suport pentru practicantii Metodei AVIVA. Recomandam invatarea si exersarea metodei stric sub indrumarea trainerilor AVIVA autorizati.

 

konyv AVIVA

 

Metoda AVIVA 

AVIVA’S METHOD

S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI
Miscare de stimulare hormonala in mod natural
Volumul I.

Editare: DTP Studio

Tiparire: Exodus Printery

ISBN 978-606-8599-10-6
Numarul de pagini: 118

 

 

Ce contine volumul I al Metodei AVIVA, Metoda AVIVA AVIVA’S METHOD S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI Miscare de stimulare hormonala in mod natural Volumul I.?

Metoda Simpla,Metoda Prescurtata, Exercitiul de Panica si elementele practicabile Oricand si Oriunde, - serii de miscari recomandate pentru Femei si Barbati.

Metoda AVIVA produce efectul asteptat prin antrenarea muschilor externi si interni ai partii inferioare a abdomenului, prin miscarea muschilor perineali si fesieri. Antrenarea intensa a acestor muschi intensifica circulatia sangelui in zona respectiva. Astfel ajung in organele-tinta mai multi hormoni, mai multe vitamine si alte substante vitale. Mecanismul descris conduce la functionarea optimizata a organelor genitale interne, dar reflexiv se pot produce efecte pozitive si la nivelul glandei centrale, a hipofizei.

 

 

konyv 2

 

 

 

Metoda AVIVA
AVIVA’S METHOD
S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI
Miscare de stimulare hormonala in mod natural
Volumul II.

Va aparea in curand!Ce contine volumul II al Metodei AVIVA, Metoda AVIVA AVIVA’S METHOD S.O.S. (NU DOAR) PENTRU FEMEI Miscare de stimulare hormonala in mod natural Volumul II.?

Exercitii de stimulare a ovulatiei, Gimnastica pentru gravideAntrenament de recuperare postnatalaExercitii contra incontinentei, Exercitiile Barbatilor - serii de miscari recomandate pentru Femei si Barbati, pentru stimularea ovulatiei, adresate femeilor gravide, pentru recuperare postnatala, ameliorare ori recuperare in stari de incontinenta, pentru probleme de prostata, tulburari de potenta, cresterea fertilitatii masculine.

Cartile AVIVA pot fi achizitionate de la trainerii autorizati, sau le puteti comanda, prin adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori prin intermediul mesageriei online, accesand aceasta din urma prin Meniul Contact

Facebook

Link-uri partenere